BIJLES HAARLEM (en omstreken)

Het Leerloket opereert niet alleen in Haarlem maar ook in de wijde omgeving van Haarlem. Dus of u nu in Bloemendaal of in Santpoort woont, wij geven overal gericht bijles met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven.
Wij werken met onze eigen HOUT-methode die draait om uitstippelen, organiseren, herhalen en terugkijken, onze vier pijlers. Dit zijn essentiele studievaardigheden die zorgen dat uw kind weer in controle raakt van het schoolwerk. Als startpunt nemen wij het kennisniveau van uw kind en van daaruit gaan we bouwen.
Door slimmer te leren, beter te plannen en verbanden te leggen krijgt uw kind extra vertrouwen. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een snelle, individuele groei waardoor er met meer zelfvertrouwen aan het huiswerk en toetsen gewerkt kan worden.

bijleshaarlem

GRATIS ONDERSTEUNING

Het Leerloket heeft als missie uw kinderen vooruit te helpen. Niet alleen tijdens de uren dat wij bij uw thuis komen in Haarlem en omstreken om uw kind alle kennis en vaardigheden over te dragen die het nodig heeft maar ook als wij er niet zijn.
Schoolboeken hanteren altijd een bepaalde uitleg, die vaak prima werkt. Maar er zijn vele andere manieren om bepaalde stof te benaderen en aangezien wij de benadering per kind individueel afstemmen horen daar ook individuele uitlegbladen bij. Op deze manier kan uw kind de gedane oefeningen en uitleg makkelijk terughalen en bereiken wij sneller ons doel. Hierdoor is uw kind niet alleen gebonden aan de uitleg van het schoolboek maar krijgt het met behulp van ezelbruggetjes, tips en een eigen aanpak een flink arsenaal aan hulpmiddelen mee. Onze hulp stopt niet bij uw deur!

WANNEER BIJLES NODIG?

“Wanneer heeft mijn kind bijles nodig?” is een simpele vraag maar niet met een makkelijk antwoord. Elke ouder heeft namelijk een eigen antwoord op die vraag. Dat antwoord hangt erg af van welke eisen de ouders aan hun kind stellen en hoe het kind zich houdt op school. In sommige gevallen is het duidelijk dat een kind echt moeite heeft op school en hierdoor zelfs het plezier in het schoolgaan wordt aangetast. Dan is het een logische stap om het vertrouwen van het kind op te krikken door aan de slag te gaan met de verbeterpunten. Ook zijn er kinderen die het eigenlijk prima doen maar vinden de ouders het toch nuttig dat een kind wat bijles krijgt om net dat extra zetje te geven, bijvoorbeeld bij kinderen die moeite hebben met concentreren. Een gestructureerde aanpak kan namelijk bij deze kinderen voor een structurele verbetering van hun schoolresultaten zorgen.
En ook zijn er genoeg kinderen die gewoon smullen van kennis en in dat geval is bijles gewoon helemaal geweldig als extra uitdaging. Want op school is het moeilijk om zulke kinderen de juiste extra stof te geven want normaal is de norm. Maar deze kinderen zijn ook gebaat bij bijles want tenslotte is bijles een leuke manier van kennis opdoen. Niet alleen droge stof maar ook leuke werkbladen met interessante weetjes brengt net die extra uitdaging dat een leergierig kind verder kan brengen.

DE VOORDELEN VAN BIJLES BIJ LEERLOKET

Vakken worden weer leuk met bijles
Als een kind moeite heeft met school gaat vaak ook de zin in schoolwerk hard achteruit. Ook kan dit gepaard gaan met stress of faalangst. Zodra een kind hoge cijfers haalt voor een vak blijkt dat een vak ook leuk gevonden wordt.

Groter zelfvertrouwen
Door te werken aan de verbeterpunten en het uitlichten van de sterke punten van uw kind krijgt het meer inzicht over de eigen capaciteiten. Samen met verhoogde schoolresultaten zorgt dit voor een vergroot zelfvertrouwen.

Duidelijke uitleg
Elk kind is anders en elk kind heeft weer een andere benadering van de schoolstof nodig. Leerloket zorgt voor duidelijke uitleg waardoor de lesstof beter begrepen zal worden. Uilteg op maat noemen we dat.

Leertechnieken
Samen met uw kind werken wij aan betere technieken van leren. Hierdoor gaat het leren sneller, blijft de stof beter in het hoofd zitten en zullen de resultaten verbeteren.

Meer vrije tijd
In plaats van half afgeleid met schoolwerk bezig zijn zal er nu intensief gewerkt worden aan school. Of dit nu een lesblok van een uur, anderhalf uur of twee uur is, er zal met grote aandacht en gericht gewerkt worden aan het verbeteren van de leercapaciteiten van uw kind. Hierdoor zal het huiswerk zelfstandig sneller gedaan kunnen worden en heeft uw kind meer tijd voor andere zaken.

Een individueel plan
In tegenstelling tot de klassikale lessen op school bewandelt het Leerloket een individueel pad met uw kind. Dit betekent een persoonlijk plan op maat. Hierbij wordt gekeken wat een kind kan, wat het graag wilt leren en welke cijfers het kind wilt halen.

Gratis oefenmateriaal
Je ontvangt na jouw bijles gratis oefenbladen om extra te kunnen oefenen op een leuke manier. Voor de jongere kinderen zijn dit speelse bladen, voor de grotere kids oefenbladen met interessante extra tips. Hierdoor houdt de bijles niet op bij uw deur.

Hogere cijfers of achterstanden wegwerken
Voor een kind is het vreselijk steeds op de tenen te moeten lopen of onder te presteren op school. Terwijl dat meestal helemaal niet hoeft, alleen moet er gekeken worden op welke manier een kind leert. Het Leerloket werkt samen met uw kind achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas en zich dus ook weer prettiger gaat voelen op school.
Ook kan het zijn dat er nog geen directe achterstand is maar dat een kind toch hogere cijfers wilt halen of hulp wilt hebben om net dat beetje extra uit de schooltijd te halen.

Onze Diensten

Boek een Bijles

Maak nu een afspraak voor bijles zodat het Leerloket ook in het leven van uw kind een verschil kan maken.

Verzenden