CITO-training HAARLEM (en omstreken)

Wij komen niet alleen gerichte CITO-training in Haarlem geven maar wij komen ook in de wijde omgeving van Haarlem. Dus of u nu in Santpoort-zuid of in Driehuis woont, ook daar geven wij CITO-training op maat met gerichte oefeningen, duidelijke uitleg en opgaven.
De HOUT-methode die wij hanteren draait om uitstippelen, organiseren, herhalen en terugkijken. Door deze methode gaat uw kind beter voorbereid zijn op alle CITO toetsmomenten. Wij kijken altijd eerst waar uw kind staat en baseren daar een CITO-plan op.

bijleshaarlem

HOE WERKT EEN CITOTRAINING?

Tijdens een Leerloket Cito-training gaan wij met uw kind aan de slag om uw zoon en dochter allerlei soorten leerstof, kennis en vaardigheden te leren.
Voor ieder kind wordt tijdens de intake gekeken wat de wensen zijn en welk traject er bewandeld moet worden. Dit geldt voor het aantal maandelijkse contacten maar ook de manier waarop dit het beste is. Ook wordt gekeken welke e-learning methode het beste aansluit bij uw kind en bij de leefsituatie van het gezin.
Ook is het tijdens de schoolvakanties mogelijk intensieve boost trainingen te volgen waarmee in korte tijd grotere stappen worden gemaakt.

VOLGEN VOORTGANG CITOTRAINING?

Belangrijk bij het CITO-traject is de samenwerking tussen u en ons. Terugkoppeling gebeurt via rapportages waarbij duidelijk in kaart is gebracht waar de sterke- en verbeterpunten bij uw kind zitten. Op basis van deze rapportages en de ervaring van u en uw kind wordt gekeken of en hoe er gesleuteld moet worden aan het CITO-plan van uw kind. Dit kan betekenen de e-learning cursussen van bepaalde vaardigheden extra inplannen of juist tijdens de persoonlijke sessies bepaalde onderdelen intensiever behandelen en op deze manier gedurende het traject steeds optimaal gebruik maken van de beschikbare tijd en materialen.

GRATIS CITO-ONDERSTEUNING

De missie van het Leerloket is om uw kind vooruit te helpen. Uiteraard gebeurt dit intensief tijdens onze CITO-sessies waarbij wij doelgericht een of meerdere onderdelen van de CITO-vaardigheden flink verbeteren. Maar uiteraard is het voor uw kind belangrijk om in de vrije uurtjes waarin het zich verveelt ook de mogelijkheid moet hebben de CITO-vaardigheden op een leuke manier te verbeteren. Leerloket ontwikkelt steeds nieuw CITO-oefenmateriaal en nieuwe e-learning cursussen om hiermee onze klanten dat extra beetje oefenmateriaal te geven om thuis in de eigen tijd mee bezig te gaan. Onze CITO hulp in Haarlem en omstreken stopt niet bij uw/onze deur of bij de online-sessies!

Onze Diensten

Boek een CITO-training

Maak nu een afspraak voor CITO-training op maat zodat uw kind snel de CITO-resultaten kan verbeteren en enorm veel leerplezier gaat beleven.

Verzenden