E-learning

Oorspronkelijk was Leerloket een project waar alleen 1-op-1 bijles werd gegeven met de hulp van bestaande lesmethoden. Doordat er meer flexibiliteit nodig was om individueel een beter passend traject voor onze jonge klanten samen te stellen werd de volgende stap het maken van eigen materialen.

De afgelopen 2 jaar heeft Leerloket zich vol gestort op het ontwikkelen van e-learning mogelijkheden om zo het leertraject voor onze klanten nog beter te maken. De achtergrond van oprichter Rogier Langenberg lag naast een diepe passie voor onderwijs ook in de grafische en technische knowhow voor het bouwen van een geheel eigen leeromgeving waar op maat op allerlei niveau gewerkt kan worden.

Op basis van het uit te stippelen leertraject wordt de juiste e-learning omgeving als toevoeging op het traditionele blended leren aan onze klanten geleverd. Onze expertise, uw gemak.

Onze Diensten

Informeer naar jouw traject

Maak nu een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden zodat het Leerloket ook in het leven van uw kind een verschil kan maken.

Verzenden